Nemate ideju kako zabaviti Vaše najmlađe dok se i sami pokušavate zabaviti?

Što možete očekivati od nas?

EnTenTina je specijalizirana djelatnost za animiranje djece na raznim događanjima, pod profesionalnim vodstvom. Neovisno o tome je li u pitanju dječji rođendan ili neko drugo slavlje, Vaše dijete i ostali mali uzvanici uživaju u primjerenom zabavnom programu. Vesela atmosfera postiže se plesom, pjesmom, glazbenim igrama, globofleksijom (modeliranje balona), oslikavanjem lica (face painting), igrom didaktičkim igračkama, kockama, autićima, društvenim igrama, crtanjem, bojanjem bojanki, lutkarskim dječjim improvizacijama, štafetnim igrama, skakanjem u vrećama…

Kako mi to radimo

Kontakirajte NAS

Da bismo osigurali sve na vrijeme, javite nam se čim prije i osigurajte termin i sve detalje!

UPOZNAJTE NAS

Svakako ćemo se čuti no možemo se po želji i vidjeti, upoznati Vas i Vaše najmlađe te sve lijepo dogovoriti.

VIDIMO SE

Prije nego se vidimo, pogledajte:

Što Vam možemo ponuditi

Neovisno o tome je li u pitanju dječji rođendan ili neko drugo slavlje, Vaše dijete i ostali mali uzvanici uživaju u primjerenom zabavnom programu. U EnTenTini se prilikom nabave materijala pazi što je više moguće na odabir prirodnih i kvalitetnih materijala. Također, u ponudi se nalaze i samostalno izrađeni poticaji za animiranje djece (društvene igre, lutke, didaktičke igre). Osluškujemo Vaše i dječje želje kako bi zabava bila što bolje osmišljena. Sve materijale potrebne za animaciju EnTenTina donosi sa sobom.

Bitne informacije tijekom dogovaranja:

R

Dob djece / od 0 do 12 godina

R

Broj djece / do 15 / od 16 do 25

R

Lokacija / Grad Zagreb i okolica (po potrebi i dalje) / kuće, stanovi, vikendice, dvorišta, parkovi, šatori, restorani, hoteli, sale...

R

Veličina i izgled prostora (ako se već ne nalazi na internetskim stranicama prostora predviđenog za dječju igru)

R

roditelji osiguravaju prostor i hranu

R

Dolazak animatora je 15 minuta prije dogovorenog termina na dogovorenoj lokaciji

R

Animator ne preuzima odgovornost za sigurnost djece, već roditelji ili skrbnici moraju biti u blizini (osim u slučaju čuvanja djece u večernjim satima u Vašem domu)

Animiranje djece na rođendanu

Područje grada Zagreba – za sve druge lokacije naplaćuje se 0,33€ po kilometru udaljenosti.

Način plaćanja: 
predračun, virman

85 € / 1h / do 15 djece
105 € / 1h / do 25 djece

Animiranje djece na raznim slavljima

(svadbe, krstitke, pričesti, krizme, obljetnice, …)

Područje grada Zagreba – za sve druge lokacije naplaćuje se 0,33€ po kilometru udaljenosti.

Način plaćanja:
predračun, virman

85€ / 1h / do 15 djece
105€ / 1h / do 25 djece

Čuvanje male djece na slavljima

(u sporednoj sobi)

Područje grada Zagreba – za sve druge lokacije naplaćuje se 0,33€ po kilometru udaljenosti.

Način plaćanja: 
predračun, virman

30/ 1h

Čuvanje djece u Vašem domu u večernjim satima i vikendom

Područje grada Zagreba – za sve druge lokacije naplaćuje se 0,33€ po kilometru udaljenosti.

Način plaćanja: 
predračun, virman

17 € / 1h

Malo o nama

Nakon dvadesetogodišnjeg iskustva u radu s djecom rane i predškolske dobi u vrtiću, magistra, a ujedno i mentorica Tina Krpan, nakon velikog interesa prijatelja, roditelja i djece pokreće djelatnost kojoj je svrha uveseljavati i animirati djecu na raznim događanjima poput proslava. Tijekom studija privatno čuva djecu i radi u zagrebačkim igraonicama gdje stječe raznoliko iskustvo. Sudjelovanjem na više edukacija specijalizira se za rad u dramsko-scenskoj skupini u zagrebačkom gradskom vrtiću te po nekoliko puta godišnje organizira dječje predstave ili sudjeluje u organizaciji. Uz višegodišnje iskustvo kreiranja likovnih sadržaja za djecu predškolske dobi usavršava se i u Centru za likovni odgoj grada Zagreba. Obitelj joj pruža veliku potporu i sudjeluje u „ententinanju“ svojim kreativnim idejama, majstorskom pomoći te raznim drugim oblicima suradnje. Naime, majka je četvero djece i ponosna animatorica njihovih rođendana zadnjih 17 godina. Upravo radi velikog zanimanja i upita nastaje ovaj koncept gdje odgojiteljica želi svoj dar kojim uveseljava najmlađe podijeliti s novim generacijama.

Popratite nas i na društvenim mrežama

Pogledajte kako smo se zabavljali, pišite nam, ostavite koju sliku

Što kažu o nama

“Kada nam je Tina trebala doći animirati krstitke očekivali smo neki mali kutak u kojem će Tina biti s djecom i raditi nešto s njima dok ćemo mi odrasli pričati ozbiljne priče. Na kraju je Tinina ekipa donijela hrpu predivnih rekvizita od kojih je nastao jako zabavan interijer za djecu a ugodan i za odrasle koji su sve na kraju tamo preselili i nastao je pravi party! Djeca koja su inače jako sramežljiva su se skroz opustila i rasplesala, a na kraju je bilo i velike tuge kada je trebalo ići doma. Baka koja inače hoda na dvije štake je štake bacila sa strane i zaplesala i mogu sasvim sigurno reći da je EnTenTina uljepšala taj dan nama i svim našim gostima – malima i velikima.”

Margita i Filip J.

“Draga Tina,
djeca su odusevljena EnTenTina animacijom na nasoj svadbi! Bilo je divno vidjeti ih tako razigrane i vesele. Facepainting je bio toliko odlican da su ga i stariji gosti isprobali. Roditelji su isto prezadovoljni jer su djeca bila zaokupljena igrom i na sigurnom u EnTenTina kutku koji je bio toliko dobar da su se i ostali gosti zaigrali! Nama je drago da su svi uzvanici bili sretni i zadovoljni. Hvala na profesionalnosti i radosti kojom si uljepsala nasu svadbu😁”
Maria i Matija M.
“Prije svega želim se zahvaliti teti Tini koja je mojim curama omogućila najbolju zabavu na svijetu u večernjim satimo dok smo muž i ja izdvojili malo vremena za sebe. Malo je reći da su curke oduševljene. Brižna, kreativna, maštovita, te uvijek dobro raspoložena. Uslugu EnTenTine preporučam svima koji žele stručno čuvanje djece uz edukaciju i igru. Svakako ćemo u budućnosti ponoviti ovo iskustvo.”
Antonija i Marijan B.
“Divnu atmosferu i okruženje na našim krstitkama EnTenTina je stvorila u roku “keks” sa svojim rekvizitima, zabavnim igrama, disco efektima i srdačnim osmjehom. Pristupačna svakom djetetu, neovisno o dobi, uveseljavala ih je čitavo popodne te oduševila naše maloljetne i punoljetne uzvanike. Preporučili smo je mnogim prijateljima i sada kada vidim koliko je djeci to značilo i ostalo im u sjećanju voljeli bismo da smo je imali i na krstitkama ostalih troje djece. No, nikad nije kasno za njene usluge, rezervirali smo je za njihove rođendane.”

Ana i Krešimir J.

“Kreativna, zabavna, brižna i puna iznenađenja, to je sve naša draga Tina. S njom niti sekunde nije dosadno i maleni se veseli svakom novom druženju. Najiskrenije preporuke!”

Dijana i Mario K.

“Thank you Tina for taking care of all the little ones (and also the adults 😉 ) for our birthday party, it was awesome. If you don’t know Tina yet, we booked her after seeing her work at friends’ and were very happy to hire her for a birthday party in the Park, she had activities for all ages and all parents could relax knowing our kids were safe and enjoying. We look forward to our next party with you Tina. Take care.”

Matt and Kat

“Naš trogodišnji Rudi je vrlo privržen i uvijek je izazovno kada treba ostati sa nekim izvan obiteljskog kruga. Ali već nakon prvog čuvanja, nije mogao prestati pričati o teti Tini. Jako smo sretni što smo pronašli toplu, dragu, profesionalnu i zabavnu osobu s kojom Rudi jedva čeka provesti vrijeme. Teta Tina, hvala na svemu!”

Jana i Goran T.

“Ententinu smo angažirali za animiranje djece na rodendanu dvoje naše djece. S obzirom na to da je bilo ljeto i dovoljno prostora u dvorištu, Tina je sve odradila vani i napravila odličnu zabavu za djecu, koja su čitava tri sata bila zaokupljena raznoraznim aktivnostima, a vrhunac su im bili disko efekti, osobito dim. Naša djeca svaku su aktivnost popratila s velikim interesom. Dugo ih nismo vidjeli tako okupiranima! Iako je to bio rođendan na kojem su većinom bila djeca 2-5 godina, zabave za one mlade nije nedostajalo. Sve u svemu, svih dvadesetak klinaca taj dan je imalo pravu zabavu. Svaka pohvala!”

Ana Marija i Hrvoje Abraham M.

“Nema ljepšeg rođendanskog poklona od razdraganih dječjih lica! To je nešto što ne možeš mjeriti ni zamijeniti, jer radost traje i pamti se i kada prođe rođendan. Tina nam je priuštila upravo takvu proslavu! Mi veliki osjećali smo se kao da smo i mi dobili brdo poklona! Tina je T-Talentirana, topla, I- iskrena, iskusna, N- Neumorna, nasmijana, A – aktivna, animatorica djece! Za svaku preporuku!”

M.B.

Sviđa Vam se naša ponuda?

Dragi roditelji, obratite se s punim povjerenjem i dozvolite osobi s dugogodišnjim iskustvom u odgoju i obrazovanju pružanje nezaboravne zabave najmlađim gostima.

Kontakirajte nas putem telefona, pošte ili nam ostavite poruku

Veselo očekujemo Vaš poziv / poruku. Vaša EnTenTina!